Skip to Content
VIDEO | Koning bezoekt Marathonradiohuis in Leuven

VIDEO | Koning bezoekt Marathonradiohuis in Leuven

Marathonradio, de jaarlijkse actie van MNM om studerend Vlaanderen te steunen, kreeg vanmiddag hoog bezoek over de vloer. Niemand minder dan Zijne Majesteit de Koning bracht een bezoek aan het Marathonradiohuis in Leuven. MNM-dj Peter Van de Veire gaf de koning een rondleiding achter de schermen van Marathonradio en nam samen met hem een kijkje in de radiostudio. Aansluitend nam de koning deel aan een rondetafelgesprek met onder meer enkele studenten uit de Sint-Bavohumaniora Gent (De Strafste School 2017) en het Stedelijk Lyceum Lamoriniere Antwerpen (De Strafste School 2016). De vorst sprak met hen over de examenperiode en hoe de jongeren die beleven. Op het einde werd hij nog getrakteerd op een optreden van Bazart, gevolgd door een korte ontmoeting met de artiesten. 

Nog tot en met 23 juni maken maken MNM-dj's Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Sander Gillis een non-stop radioprogramma boordevol studie- en ontspanningstips om blokkende studenten over heel Vlaanderen een hart onder de riem te steken. Tegelijkertijd trekken Eva Daeleman en Tom De Cock de baan op om studenten in heel Vlaanderen te helpen bij allerhande problemen.


Marathonradio: van maandag 5 tot en met vrijdag 23 juni op MNM, met Peter Van de Veire, Julie Van den Steen, Sander Gillis, Eva Daeleman en Tom De Cock.

Marathonradio Het Rapport: donderdag 30 juni van 10.00 tot 19.00 uur op MNM, met Peter Van de Veire, Julie Van den Steen, Sander Gillis, Eva Daeleman en Tom De Cock.

Marathonradio: alle info via marathonradio.be.

#Marathonradio

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke MNM, VRT
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke MNM, VRT
Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos