Skip to Content
UITNODIGING |MNM Marathonradio 2021

UITNODIGING |MNM Marathonradio 2021

Beste perscollega,

Op maandag 7 juni om 6.00 uur trappen MNM-dj's Peter Van de Veire, Dorianne Aussems en nieuwkomer Esther Nwanu, Marathonradio 2021 af in het Marathonradiohuis in Leuven.

Die ochtend ontvangen wij om 7.15 uur ook enkele gasten. Minister van Media Benjamin Dalle, burgemeester Mohamed Ridouani van Leuven, en Niels Destadsbader en Regi zijn erbij. Onze vier gasten zullen die ochtend iets onthullen op de Grote Markt van Leuven. Maar wat precies? Dat blijft tot dan nog geheim!

PROGRAMMA:

 • 6.00 uur: Aftrap Marathonradio in het Marathonradiohuis in Leuven.
 • Vanaf 7.15 uur: Het grote onthullingsmoment op de Grote Markt in Leuven.

PRAKTISCH:

 • Bevestigen als journalist of fotograaf kan door een seintje te geven tegen vrijdag 4 juni om 9.00 uur via jasmien.kuipers@vrt.be.
 • Adres: Boekhandelstraat 2, 3000 Leuven (Marathonradiohuis) en Grote Markt, 3000 Leuven. Deze twee locaties liggen op wandelafstand van elkaar.
 • Fiets: In heel wat straten rond de Grote Markt staan fietshekken waar je je fiets kan stallen en vastmaken.
 • Bus: Bus 2 (halte Leuven Rector De Somerplein), bus 3 (halte Leuven Rector De Somerplein), bus 4 (halte Leuven Rector De Somerplein)
  ​bus 333 (halte Leuven Station Perron 2) en bus 352 (halte Leuven Rector De Somerplein).
 • Trein: Leuven is vlot bereikbaar met de trein. Het station ligt op wandelafstand van de Grote Markt. Je kan vanaf het station ook bus 2 nemen en afstappen aan halte 'Leuven Rector De Somerplein'.
 • Wagen: Je parkeert het goedkoopst op een randparking. Bij sommige van die parkings rij je gratis met de bus naar het centrum en terug. Met de formule P+Bus parkeer je aan de rand en rij je gratis met de bus naar het centrum. Wil je dichterbij parkeren, volg het parkeergeleidingssysteem naar een parking in het centrum.

  EXTRA INFORMATIE:
 • Wij voorzien in het Marathonradiohuis een ontbijt voor de aanwezige journalisten en fotografen.
 • Korte interviews met de MNM-dj's zijn mogelijk. Gelieve jullie interesse hiervoor aan te geven in jullie bevestigingsmail naar jasmien.kuipers@vrt.be.
 • Alles gebeurt volgens de geldende coronamaatregelen. Wij vragen jullie om deze strikt na te leven.

  ​Graag tot dan!
Story image

#Marathonradio

 

Jasmien Kuipers VRT Communicatie

 

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos