Skip to Content
Peter Van de Veire, Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave lanceren vernieuwde De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM

Peter Van de Veire, Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave lanceren vernieuwde De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM

Vanaf vandaag, maandag 26 augustus steekt De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op MNM in een gloednieuw jasje. Peter Van de Veire fungeert nog steeds als on air-piloot, maar wordt voortaan geflankeerd door Kawtar Ehlalouch (22, Dendermonde) en Wanne Synnave (22, Antwerpen). Met hun drieën wekken ze de MNM-luisteraars elke weekdag vanaf 6.00 uur. Dat maakten ze vanochtend zelf bekend. Kawtar en Wanne vervoegen Peter als Wing DJ's: twee dj's die de pols voelen van de wereld vandaag, die andere dingen zien dan Peter, en die letterlijk kunnen uitvliegen. Kawtar en Wanne staan met beide voeten in het (jonge) leven en trekken naar de luisteraar en de gasten toe om hen écht mee te nemen in de wereld. Ze pikken bijvoorbeeld een bekende gast thuis op en geven hem een lift naar MNM, met onderweg tijd voor een goed gesprek. Of ze gaan langs bij een luisteraar die iets bijzonders meemaakt. Samen zorgen ze voor de ultieme connectie met de luisteraar. De baseline blijft: De Beste Goeiemorgen van Vlaanderen.

Bij de presentatie van de ochtendshow werd er gekozen voor jong talent uit eigen huis: Wanne deed eerder al stage bij De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, Kawtar werkt intussen een jaar bij MNM. De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow is al meer dan tien jaar een vaste referentie dus de vertrouwde items blijven: Weer met Bram Verbruggen, Verkeer, Nieuws met Chaima Saysay op maat van MNM, Punto Punto en de beste muziek waarmee de MNM-luisteraar 's ochtends wil wakker worden.

Peter Van de Veire, Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave © MNM
Peter Van de Veire, Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave © MNM

De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow: van maandag tot en met vrijdag, elke dag van 6.00 tot 9.00 uur op MNM.

#GrotePet

Het najaar van MNM

  • Helemaal nieuw dit najaar op MNM is Boost met Ann Reymen: een programma over gezondheid en sport. Van maandag tot en met donderdag, van 12.00 tot 13.00 uur.
  • Tom De Cock, van nature nieuwsgierig naar alles en iedereen, blijft tussen 16.00 en 18.00 uur de beste kameraad op weg naar huis. Op 2 september vliegt Planeet De Cock er meteen in; met een spectaculair openingsfestival voor het nieuwe schooljaar, live vanop De Strafste School 2019 in het Heilig Hartinstituut Heverlee.
  • In Generation M blijft Dorianne Aussems doen waar ze goed in is: in gesprek en discussie gaan met jongeren. MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael komt wekelijks langs in de rubriek Seksuolotte, iets daarvoor zal ze ook wekelijks op het gameplatform Twitch vragen van kijkers beantwoorden. Ook online blijft Generation M verhalen vertellen, zowel in video als op Instagram en Facebook.
  • Elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur krijgt Brahim nieuw gezelschap in Urbanice. MNM-dj Anushka Melkonian gaat in heel Vlaanderen on the road op zoek naar wat er leeft in de urban wereld. En iets verder in de wereld is ook DJ Lady S er weer bij, live vanuit New York. Samen met DJ Masai brengt Urbanice je elke week het hotste urban nieuws, live sessies van artiesten die je dringend moet leren kennen en urban dj-sets.
  • Tijdens Follow Friday geeft Bart De Raes de luisteraars twee uur lang de muzieklijst in handen. Elke plaat moet een duidelijke link hebben met de vorige, en zij beslissen wat die link is en welke plaat er dus bij hoort. Van 'Summer Life' van Regi over 'Summer Jam' van Underdog Project naar 'Who Let The Dogs Out' van Baha Men etc. Kortom: de ideale start van het weekend, elke vrijdag van 18.00 uur tot 20.00 uur.
  • Brahim maakt op zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur Best Friends Forever, een nieuw programma waarin vriendschap centraal staat. Plaatje aanvragen voor je BFF, iemand laten weten dat je hem of haar mist, zelfs een serenade bestellen bij Brahim: het kan allemaal!
  • Tot slot neemt kersverse stem Yoren Linsen MNM Weekend voor zijn rekening in september en oktober.
Yasmine Van der Borght VRT Communicatie

 

 

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos