Peter Paasei gevonden in De Reus van Horebeke

Griet Roef uit Dendermonde wint een jaar lang chocolade

Peter Paasei, de dolst gedraaide paashaas van de aardbol, is gisterenavond na een intense zoektocht van twee dagen rond 20.30 uur gevonden in De Reus van Horebeke in de Vlaamse Ardennen. MNM-luisteraar Griet Roef uit Dendermonde kon alle tips naast elkaar leggen en de geheime locatie ontcijferen. Zij kon als eerste Peter Paasei zijn klokken luiden.

Alle MNM-luisteraars konden vanaf zondagavond aan de hand van gouden tips op zoek gaan naar de geheime schuilplaats van Peter Paasei. Speurneus Griet Roef (Dendermonde) vond Peter in De Reus van Horebeke, een gerestoreerde molen gelegen in de Vlaamse Ardennen. Griet won een jaar lang gratis chocolade.

Gouden tips

Op elke lokale Peter Paaseierenraap was er een gouden ei te vinden dat telkens een cruciale tip bevatte om Peters geheime locatie te achterhalen. Die tip kon de gelukkige vinder met iedereen delen. Voor de overige tips konden de luisteraars zich aanmelden op peterpaasei.be.

Er werden tips en hints verspreid via de Paaseierenraap, de MNM app, via e-mail, Instagram stories, opdrachten én muziek. Een overzicht van alle tips en de bijhorende uitleg is te vinden via deze link.

Paaseierenrapen

Dit weekend volgen er nog twee Peter Paaseierenrapen waarbij de luisteraars, naast een berg chocolade, ook kans maken op leuke prijzen. Peter zelf springt uit zijn paashaaspak en is reporter van dienst.

Data en locaties:

  • Zaterdag 24 maart - Nieuwpoort (Kinderboerderij De Lenspolder)
  • Zondag 25 maart - Lanaken (Kinderboerderij Pietersheim)

De Peter Paaseierenrapen starten telkens om 15 uur.

 

Yasmine Van der Borght

Communicatieverantwoordelijke MNM, VRT

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met