Skip to Content
Waar zijn Peter, Laura en Esther?

Waar zijn Peter, Laura en Esther?

MNM Breakout: het spannendste radiospel van 2022

Dinsdag 18 januari 2022- Grote verwarring deze ochtend tijdens de Grote Peter Van de Veire ​ Ochtendshow. Peter Van de Veire kwam niet opdagen voor zijn programma en niemand wist waar hij was. Ook MNM-Dj's Esther Nwanu en Laura Govaerts kwamen niet opdagen. Enkel de mysterieuze ‘M’ weet waar ze zich bevinden.

“We zijn ergens, maar we weten niet waar. Het zal een hele opdracht worden om te ontdekken waar we zijn. Er is hier niks. Behalve geblindeerde ramen, een schuifje, een toilet en hopelijk een bed.”
​Peter, Laura en Esther
“Waar de DJ’s zitten dat weet alleen ik. En tot ze zelf weten waar ze zijn moeten ze het doen met hun eigen zintuigen, de opdrachten die ik hen geef en de hulp van hun luisteraars.”
​'M'
Story image

Peter, Laura en Esther weten niet waar ze zijn en het spel is pas afgelopen als ze alle drie weten waar ze verstopt zitten. Daarvoor rekenen ze op de hulp van de MNM-luisteraars. De dj’s kunnen namelijk af en toe naar buiten kijken door een luikje dat enkel open gaat als de luisteraars een opdracht tot een goed einde brengen.

Verder zijn Peter, Laura en Esther helemaal afgesloten van de buitenwereld: geen gsm, geen sociale media, ze zijn helemaal alleen. Ze kunnen enkel vertrouwen op hun zintuigen én op Sander Gillis. Hij presenteert MNM Breakout elke dag van 6 tot 9 uur en van 16 tot 20 uur vanuit een gloednieuwe interactieve studio op de VRT. Hij belt met luisteraars, geeft tips en héél misschien laat hij de drie dj’s ook wel eens met elkaar praten.

Enkel als de drie dj’s alle drie raden waar ze verstopt zitten, is het spel afgelopen. Maar ook de MNM-luisteraars mogen een gok wagen. Wie juist raadt, maakt kans op een reis naar Boedapest.

MNM Breakout vanaf dinsdag 18 januari van 6 tot 9 uur en van 16 tot 20 uur via MNM, VRT NU, MNM.be en in de MNM-app.

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke MNM

 

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos