Skip to Content
OT is de allereerste MNM Rising Star

OT is de allereerste MNM Rising Star

Olivia Trappeniers (20 jaar) uit Deurne, ook bekend onder haar artiestennaam OT, is vanochtend op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM Rising Star

Onlangs startte jongerenzender MNM met MNM Rising Star een zoektocht naar hét strafste nieuwe muzikale talent in Vlaanderen. Alle MNM-luisteraars konden de afgelopen weken muzikaal talent dat dringend ontdekt moest worden met de radiozender delen. Na een succesvolle inschrijfperiode met meer dan 800 inschrijvingen op minder dan drie weken tijd, selecteerde de MNM-jury 3 finalisten.

De finalisten kregen vervolgens de opdracht om met een cover van een MNM1000-nummer de MNM-luisteraars te overtuigen. De finalist die het meeste stemmen wist te verzamelen, zou gekroond worden tot de allereerste MNM Rising Star. De uiteindelijke winnaar werd vanochtend bekendgemaakt in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow #GrotePet.

Zangeres OT, Olivia Trappeniers uit Deurne, ging lopen met 40% van de stemmen. Zij is de allereerste MNM Rising Star en zal dus nog vaker te horen zijn op MNM. De verdienstelijke tweede en derde plaats gingen respectievelijk naar finalisten Thomas Cerpentier en Hunter Falls. Alle drie de finalisten krijgen hun opgenomen MNM1000-nummer op een vinylplaat. Olivia mag naar huis met een gouden plaat.

“Ik sta hier te trillen. Girlpower!"
OT

“Bij de inschrijvingen viel OT meteen op door haar pure en breekbare cover van "There for you" van Martin Garrix & Troye Sivan. Van bij de eerste noten was duidelijk dat OT barst van het talent."

MNM-jury

De covers van de drie finalisten zijn te herbeluisteren via risingstar.mnm.be.

#MNMRisingStar

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke MNM, VRT
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke MNM, VRT
Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos