Skip to Content

MNM zoekt samen met Van Dale opnieuw mondige jongeren voor WoordSlam

Wat als jij morgen de baas was van de wereld?, is onderwerp van nieuwe taalwedstrijd

Samen met Van Dale Uitgevers lanceert MNM voor de tweede maal de taalwedstrijd WoordSlam. Wat als jij morgen de baas was van de wereld? Dat is het thema waarrond 15- tot 19-jarigen dit jaar aan de slag gaan. Youtube-talent Zaka is ambassadeur van het project.

 

Tot en met 1 oktober kunnen 15- tot 19-jarigen een filmpje insturen van maximaal drie minuten via de website http://www.woordslam.be. Op 5 oktober zal de jury die bestaat uit Van Dale, MNM en Zaka de vijf filmpjes bekendmaken die naar de volgende ronde gaan. Tot 14 oktober kan het grote publiek dan via de website stemmen op één van de filmpjes. Op 15 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het VRT-taalfeest REYERSTaal in HETPALEIS en op antenne bij MNM.

Bekijk de winnaar van vorig jaar: "Zij zwijgt", de inzending van vijf leerlingen van het toen derde jaar aan het Klein Seminarie in Hoogstraten: https://youtu.be/HyAdGQGYfig

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos