Skip to Content
MNM gaat opnieuw op zoek naar de strafste dj met MNM Start To DJ

MNM gaat opnieuw op zoek naar de strafste dj met MNM Start To DJ

Wie treedt in de voetsporen van DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK en Spynex?

Deze zomer zoekt MNM opnieuw jong dj-talent in Start To DJ, de dj-wedstrijd van de jongerenzender. Voor het achtste jaar op rij gaat MNM op zoek naar een straffe, jonge dj die met enkele platen een feest in brand kan steken. De winnaar van MNM Start To DJ 2018 treedt in de voetsporen van DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK en Spynex én krijgt een jaar lang zijn of haar eigen radioshow op MNM. Als kers op de taart mag de winnaar op Ibiza in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike draaien.

Jonge dj’s kunnen hun eigen set en een video van zichzelf insturen om zich in te schrijven voor de nieuwe editie van de wedstrijd. Begin augustus barst de muzikale strijd los. Tussen maandag 30 juli en zaterdag 4 augustus vechten zeven geselecteerde kandidaten voor de felbegeerde titel van Start To DJ 2018 in surfclub De Kwinte in Westende. Op zaterdagavond nemen de twee sterkste dj's het tegen elkaar op in een bijzonder spannende finale en kennen we dé grote winnaar van Start To DJ 2018.

Eerste twee kandidaten zijn bekend

MNM-dj Laura Govaerts maakte zonet de eerste twee finalisten bekend. Vanaf vandaag tot en met 25 juli worden telkens twee finalisten op woensdagavond in De Avondshow bekendgemaakt. Hieronder de eerste twee finalisten in een notendop:

Finalist 1: Triple V

Victor Van Vynckt (alias Triple V, 19) uit Aalter bijt de spits af. Hij studeert aan de UGent en zit momenteel in zijn eerste jaar Industrieel Ingenieur. Victor begon te draaien nadat hij Freaquency (winnaar van MNM Start To DJ 2012) interviewde voor een schoolopdracht in het zesde middelbaar. Het enthousiasme van Freaquency werkte aanstekelijk waardoor Victors dj-microbe exponentieel groeide. Victor kijkt op naar Laidback Luke & 5NAPBACK, de winnaar van MNM Start To DJ 2016.

Story image

 

Finalist 2: Miss Charlie

De tweede kandidaat is Charlene Mesdag (alias Miss Charlie, 21) uit Brugge. Momenteel zit ze in haar laatste jaar Handelswetenschappen aan de UGent. In het weekend is Charlene te vinden op de  KSA, waar ze leiding geeft aan haar Aspiranten. Charlene's lief is ook dj en draait onder de naam DJ York. Door hem te zien draaien, groeide haar passie voor muziek en kreeg ze ook zin om te dj'en. Charlene kijkt op naar collega-beginners Jaywall, Feel-X en Miss Bont Beats en krijgt een afkeer van vrouwelijke dj's die het enkel van hun looks en décolleté moeten hebben.

Story image

 

MNM Start To DJ: van maandag 30 juli t.e.m. vrijdag 3 augustus van 19.00 tot 22.00 uur op MNM

Finale MNM Start To DJ: zaterdag 4 augustus van 16.00 tot 18.00 uur op MNM

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos