Skip to Content
MNM-dj Dorianne Aussems wordt de nieuwe stem van Generation M

MNM-dj Dorianne Aussems wordt de nieuwe stem van Generation M

De komende weken doorkruist MNM-dj Dorianne Aussems het land met het Marathonradio Rescue Team, maar vanaf september presenteert de 25-jarige MNM-dj de interactieve jongerenradioshow Generation M op MNM. Dorianne neemt de fakkel over van Karolien Debecker die vanaf het najaar te horen is op Radio 1.

Dorianne Aussems (MNM-dj):

“Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik kijk er hard naar uit! Je kan niet veel dichter bij de youngsters staan dan in dit programma. Ik kan niet wachten om onze jonge luisteraars te helpen bij alle serieuze en minder serieuze troubles in life. Te veel delen bestaat niet, niet caren nog minder!"

Op woensdag 30 mei presenteert Karolien het laatste deel van haar laatste Generation M samen met Dorianne, om zo de fakkel officieel door te geven.

Generation M is een interactieve radiotalkshow, met de focus op jongeren. In de show komt diversiteit zowel impliciet als expliciet aan bod. Thema's als homo-en transseksualiteit, maar ook gender issues passeren regelmatig de revue. Jongeren kunnen on air ook gewoon vrijelijk praten over hun gevoelens en ervaringen. Het bijhorende online platform generationm.be is een website voor jongeren boordevol tips & tricks om meer uit het leven te halen. Generation M probeert een antwoord te zoeken op alle prangende vragen over seks en liefde, school en studeren, werk en geld, lichaam en geest, ontspannen en vrije tijd en familie en vrienden. Het programma doorprikt taboes, zoomt in op maatschappelijke thema’s, maar gaat vooral op zoek naar jongeren hun stem.

Generation M: van maandag tot en met woensdag van 20.00 tot 22.00 uur op MNM.

Contacteer ons
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke MNM, VRT
Yasmine Van der Borght Communicatieverantwoordelijke MNM, VRT
Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos