Skip to Content
Loop samen met MNM de Warmathon

Loop samen met MNM de Warmathon

MNM-dj's steken iedereen een hart onder de riem en micro onder de neus

Tijdens De Warmste Week zal VRT-jongerenzender MNM live radio maken en online verslag uitbrengen vanop de zes Warmathons. De MNM-studio reist tijdens de week voor kerst mee met de Warmathon door heel Vlaanderen. MNM-dj's zorgen voor de beats, lopen mee, draaien favoriete loopnummers en garanderen zo een unieke Warmathon-ambiance.

© MNM
© MNM

MNM live op de Warmathon

  • Woensdag 18 december: Kortrijk - Sportcampus Lange Munte - van 12.00 tot 20.00 uur
  • Donderdag 19 december: Brussel - Koning Boudewijnstadion - van 12.00 tot 20.00 uur
  • Vrijdag 20 december: Gent - Recreatiedomein Blaarmeersen - van 12.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag 21 december: Antwerpen - Linkeroever - van 10.00 tot 18.00 uur
  • Zondag 22 december: Leuven - Universitair Sportcentrum - van 10.00 tot 18.00 uur
  • Maandag 23 december: Beringen​ be-MINE - van 12.00 tot 20.00 uur

MNM-dj's Peter Van de Veire, Tom De Cock, Brahim, Dorianne Aussems, Sander Gillis en Laura Govaerts zullen alle lopers aanmoedigen met goede muziek. De beats ter plaatse worden verzorgd door MNM Start to Dj-winnaars Avalonn en Merlo.

Ook actievoerders welkom

Nieuw dit jaar is dat iedereen die een officiële actie heeft geregistreerd voor De Warmste Week ook op de Warmathon zijn verhaal kwijt kan. Op de Warmathons nemen MNM-dj's en bekende Vlamingen persoonlijke actievideo’s op met actievoerders, die ze vervolgens zelf kunnen delen op hun sociale media.

Meelopers

MNM vaardigt voor elke Warmathon ook enkele meelopers af: dj’s die meelopen en de lopers een hart onder de riem en een micro onder de neus steken. Onder meer MNM-dj's Wanne Synnave, Kawtar Ehlalouch, Sen De Paepe, Yoren Linsen, Anushka Melkonian en Laurens Luyten lopen mee. Ook Sportstan Vanderwaeren zal àlle Warmathons meelopen.

Loopnummer

Maar MNM is natuurlijk "Music and more": in ruil voor een inschrijving voor de Warmathon krijgt elke luisteraar een loopnummer. Het loopnummer is dé song waarop je het liefste loopt. Op MNM.be kan je als deelnemer je favoriete song vooraf doorgeven, en dan draait MNM het nummer op de dag dat je loopt.

Warmathon100

Op dinsdag 24 december sluit MNM De Warmste Week muzikaal af met de Warmathon100: de 100 beste loopnummers volgens de Warmathon-deelnemers. MNM-dj Tom De Cock en Brahim praten tussen 09.00 en 17.00 uur de songs aan elkaar.

Boost – De Podcast

Met Boost – De Podcast lanceert MNM bovendien een wekelijkse podcast die je helpt om je op te warmen voor de Warmathon. MNM-dj Ann Reymen geeft samen met een expert tips en tricks over hoe je je hierop het best kan voorbereiden. De podcast is te beluisteren via de MNM app, of op MNM.be.

MNM op de Warmathon: van woensdag 18 tot en met maandag 23 december in Kortrijk, Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven, Beringen en op MNM.

Warmathon100: dinsdag 24 december van 09.00 tot 17.00 uur op MNM.

Yasmine Van der Borght VRT Communicatie

 

 

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos