Skip to Content
Het wordt een gekke Kerst: Gillis en Govaerts coveren ‘It’s beginning to look a lot like Christmas'

Het wordt een gekke Kerst: Gillis en Govaerts coveren ‘It’s beginning to look a lot like Christmas'

De Sint is het land uit en het aftellen naar Kerst kan nu écht beginnen. MNM-Dj's Sander Gillis en Laura Govaerts lanceerden vandaag hun kerstclip. De twee Dj's van jongerenzender MNM laten hun innerlijke Mariah Carey en Michael Bublé  los en brengen een cover van de kerstklassieker 'It's beginning to look a lot like Christmas' van Perry Como.

Om deze gekke kerst toch net wat fijner te maken, hebben we besloten een golden oldie in een nieuw glitterpakje te steken. 
​Sander Gillis
Geen betere manier om in de kerstmood te komen dan met de juiste muziek. It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas is een klassieker en de ideale soundtrack voor bij het versieren van je kerstboom. En nee, dat is niet Perry Como of Frank Sinatra die je hoort, maar wel Sander Gillis! Een waar cadeau voor je oren, die stem! Merry Christmas from Gillis & Go-ho-ho-vaerts
​Laura Govaerts

 

Gillis & Govaerts van maandag tot donderdag om 16 uur op MNM en via de MNM-app.

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke MNM

 

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos