Skip to Content
Gillis & Govaerts gidsen je door de leukste avondspits van het land op MNM

Gillis & Govaerts gidsen je door de leukste avondspits van het land op MNM

Maandag 24 augustus - MNM-dj Peter Van de Veire maakte zonet bekend dat niemand minder dan Laura Govaerts en Sander Gillis het avondspitsblok op MNM voor hun rekening zullen nemen. Vanaf vandaag loodst dit energieke duo met Gillis & Govaerts de MNM-luisteraars door de leukste avondspits van het land. En dat is niet het enige wat MNM dit najaar in petto heeft!

Najaar MNM

Vandaag werd de aftrap gegeven voor het najaar van MNM. Van 06.00 tot 16.00 uur presenteerde Peter Van de Veire non-stop vanuit de MNM-studio, terwijl de andere MNM-dj's in duo's door Vlaanderen trokken. Estafettegewijs voerden ze opdrachten uit om sleutels te bemachtigen. Met die sleutels slaagden ze erin om de nieuwe Avondshow-dj's te bevrijden uit De Lux. Niemand minder dan Sander Gillis en Laura Govaerts zullen het avondspitsblok Gillis & Govaerts presenteren.

Gillis & Govaerts

Vanaf vandaag loodsen MNM-dj's Sander Gillis en Laura Govaerts de luisteraars door files, huiswerk en de avondrush met een goede mix van actualiteit en entertainment tijdens Gillis & Govaerts. Geregeld trekt het duo erop uit om samen met de luisteraars te beleven wat er gebeurt in hun leven. Gillis & Govaerts brengt laagdrempelige duiding bij het nieuws en gaat geen enkel moeilijk of maatschappelijk relevant onderwerp uit de weg. MNM wil met Gillis & Govaerts nog meer de stem van jongeren laten horen en hen zoveel mogelijk betrekken bij het programma. Kersverse G&G-presentatoren Sander en Laura kijken er alvast naar uit: 

Laura Govaerts: “Van grote artiesten interviewen voor MNM Big Hits tot studenten overal in Vlaanderen steunen voor Marathonradio: ik heb al zo veel leuke dingen mogen doen voor MNM. Nu komt toch wel het spannendste van allemaal: dagelijks luisteraars door de avondspits loodsen. Ik kijk daar zo naar uit!”
Sander Gillis: “Ik heb hier ongelofelijk veel Goesting in. Met grote G. Een spitsshow maken op nationale radio was uiteraard altijd een droom. En om dat nu samen met de allerbeste co-host te kunnen doen, is een fantastische eer. Onze achternamen matchen niet alleen heel goed, maar ook onze persoonlijkheden. Ik ben ervan overtuigd dat we een vaste afspraak na school of het werk kunnen zijn.”
Story image

MNM UrbaNice wordt MNM Juice

Voortaan gaat MNM UrbaNice door het leven als MNM Juice. De donderdagavond wordt zo meer dan ooit the place to be voor all things hiphop en r&b. Om 20.00 uur trapt MNM-dj Anushka Melkonian de avond af met een uur lang de grootste hits van het moment, waarna Brahim Attaeb het overneemt. Hij nodigt de gevestigde artiesten, dj’s en beginnende talenten uit om live het beste van zichzelf te geven. DJ Lady S sluit de avond live vanuit New York af met de vetste hiphopbeats.

Vaste waarden en vertrouwde sterkhouders

  • De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow blijft elke ochtend trouw op post van 06.00 tot 09.00 uur. MNM-dj Peter Van de Veire gidst de MNM-luisteraars samen met wing dj's Kawtar Ehlalouch en Wanne Synnave door de ochtend.
  • Sterkhouder Generation M is vanaf maandag 31/8 terug. Dorianne Aussems duikt elke maandag tot en met woensdag van 20.00 tot 22.00 uur in de wereld van jongeren en praat open met hen over zaken die hen bezighouden, gaande van seks, liefde en vrienden tot school, werk, klimaat en politiek.
  • Elke weekdag luister je van 09.00 tot 10.00 uur naar Sing Your Song met Brahim. Om 10.00 uur neemt Astrid Demeure het over tot de middag, waarna Ann Reymen tot 13.00 uur verdergaat tijdens Boost. Vervolgens draait Sen De Paepe de grootste hits tot 16.00 uur. Daarna is het aan Gillis & Govaerts om de luisteraars door de avondspits te loodsen.
  • Cato Peeters brengt elke vrijdag de beste online hits tijdens Click-Like40 tot 19.00 uur. En ze is elke dag te horen tijdens MNM Click-Like van 18.00 tot 20.00 uur.
  • Het weekend begint bij MNM. Op vrijdag luister je van 12.00 tot 13.00 uur naar Follow Friday met Bart De Raes. Evelyn De Backer neemt daarna over en zet het weekend goed in met 't Is Vrijdag tot 16.00 uur.
Story image
Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos