Skip to Content
Drake op 1 in de MNM R&Beats Top100

Drake op 1 in de MNM R&Beats Top100

Tourist LeMC is favoriete Belgische R&Beats-artiest van de MNM-luisteraars

Zaterdag 13 maart 2021 – 'One Dance' van Drake staat bovenaan de eerste MNM R&Beats Top100, de lijst met de 100 beste R&B en Hip Hop hits volgens de luisteraars van jongerenzender MNM. Daarmee bevestigt Drake zijn status als de populairste rapper bij een jong publiek. 'Without You' van The Kid Laroi, de recente hit van de 17-jarige Australische rapper staat op 2 in de MNM R&Beats Top100. 'Crazy in Love' van Beyonce en Jay-Z vervolledigt het podium. Beyonce kroont zich met 7 noteringen tot Queen Bey van de lijst.

Van de 8 Belgische artiesten in de MNM R&Beats Top100 is Tourist LeMC de populairste, zijn 'Koning Liefde' staat op 8. Opvallend jong talent in de lijst is Dina Ayada: zij won een jaar geleden de Battle of Talents op MNM, haar single 'We Got all the Time' staat op 54 in de MNM R&Beats Top100.

Brahim presenteerde vandaag vanaf 14.00 uur de eerste editie van de MNM R&Beats Top100. MNM R&Beats is er elke donderdagavond op MNM met Brahim, voorafgegaan door de MNM R&Beats Hitlist met Anushka Melkonian. De beste Hip Hop en R&B hoor je 24/7 in de MNM R&Beats-stream, te beluisteren via de MNM-app.

Top 10

Dit is de top 10 van de MNM R&Beats Top100

  1. 'One Dance' – Drake feat. WizKid & Kyla
  2. 'Without You' – The Kid LAROI
  3. 'Crazy In Love' – Beyoncé feat. JAY-Z
  4. 'Lose Yourself' – Eminem
  5. 'Blinding Lights' – The Weeknd
  6. 'Empire State Of Mind' – JAY-Z & Alicia Keys
  7. 'Still D.R.E.' – Dr. Dre feat. Snoop Dogg
  8. 'Koning Liefde' – Tourist LeMC
  9. 'Diamonds' – Rihanna
  10. 'Reünie' – Snelle

Ontdek de volledige lijst via MNM.be of in de MNM-app.

 

 

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos