Skip to Content
Dimitri Vegas & Like Mike, Regi, Lost Frequencies en Henri PFR maken opnieuw radio bij MNM

Dimitri Vegas & Like Mike, Regi, Lost Frequencies en Henri PFR maken opnieuw radio bij MNM

MNM Party: een heel weekend feest op je radio

Met de start van het nieuwe radioseizoen brengt MNM iedere vrijdag en zaterdag de bekendste Belgische DJ's op de radio. Ronkende namen als Lost Frequencies, Henri PFR, Regi én Dimitri Vegas & Like Mike maken elke week hun eigen radioshow op MNM.

'We zijn als nummer één DJ's in de wereld superblij dat we op zaterdagavond in België kunnen thuiskomen met onze radioshow Smash The House op MNM'
​Dimitri Vegas & Like Mike

MNM Party: De beste DJ's op je radio

MNM trapt het weekend op gang met de beste hits én de beste DJ's. Op vrijdag en zaterdag begint het feest met MNM DJ Laurens Luyten. Hij draait de grootste partyhits van het moment. Op vrijdag zijn er iedere week verse dj-sets van Erwin De Nul, Lost Frequencies en Henri PFR. Op zaterdag knallen niemand minder dan Regi en Dimitri Vegas & Like Mike uit de radio.

Vrijdag:
​19u: MNM Party met Laurens Luyten
​21u: MNM Mix & Match met Erwin De Nul
​22u: Lost Radio Show met Lost Frequencies
​23u: The Henri PFR Radio Show

Zaterdag:
​18u: MNM Party met Laurens Luyten
​21u: MNM Mix & Match met Erwin De Nul
​22u: Regi In The Mix
​21u: Smash the house met Dimitri Vegas & Like Mike

MNM ondersteunt Belgisch DJ-talent

MNM biedt niet enkel een platform voor de bekendste Belgische DJ's maar MNM biedt ook kansen aan jong en onbekend talent. Sinds 2010 zoekt MNM elke zomer naar de strafste jonge DJ van het moment tijdens MNM Start To DJ.  Voltage werd dit jaar door de MNM-luisteraars verkozen tot de winnaar van MNM Start To DJ 2020

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke MNM

 

 

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

MNM
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos