Bekende Vlamingen laten in hun hart kijken in het tweede seizoen van Lotte Gaat Diep

Maandag 28 juni 2021 - MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael zorgt voor een extra warme zomer met het tweede seizoen van de podcast Lotte Gaat Diep. In Lotte Gaat Diep ondervraagt Lotte bekende Vlamingen over liefde, seks, vriendschap en relaties:

Lotte Vanwezemael: "Luisteren naar verhalen van anderen over hun liefdesleven en vriendschappen is boeiend, maar vooral ook leerrijk. Het stelt je gerust dat het ook bij anderen niet altijd even vlot en gemakkelijk gaat en dat ook zij het overleefd hebben. Soms met een traan, maar ook vaak met een lach. In Lotte Gaat Diep ga ik in gesprek met bekende Vlamingen over verschillende onderwerpen: van de invloed van mama/papa worden op je seksleven tot onzekerheden tijdens het daten, single te zijn, de eerste keer en het belang van vriendschappen."

De volgende bekende Vlamingen komen langs bij Lotte om in alle openheid te vertellen over relaties, seks, vriendschap en liefde:

  • Maandag 28 juni: koppel Stephanie Planckaert & Christopher Timmerman, en zanger en acteur Aaron Blommaert ​ 
  • Maandag 5 juli: comédienne Serine Ayari
  • Maandag 12 juli: Miss België 2020 Celine Van Ouytsel
  • Maandag 19 juli:  Youtuber en finalist van ‘De slimste mens ter wereld’ Bockie De Repper
  • Maandag 2 augustus: zangeres Klaasje Meijer van K3
  • Maandag 9 augustus: actrice, presentatrice bij TAGMAG en influencer Jamie Lee Six
  • Maandag 16 augustus: ​ journalist en luchtvaartspecialist van VRT NWS Riadh Bahri
  • Maandag 23 augustus: zanger Ian Thomas
  • Maandag 30 augustus: Tom Dice en Kato van The Starlings

Lotte Gaat Diep met Stephanie, Christopher en Aaron

Het tweede seizoen van Lotte Gaat Diep start meteen met twee afleveringen. Daarin gaat Lotte in gesprek met Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, en Aaron Blommaert. ​ 

Zij lieten gedurende een halfuur in hun hart kijken en praatten open met Lotte over hun vriendschappen, seksleven, vroegere liefjes en relaties. Vaak herkenbaar, en bij tijden ook weleens grappig. De podcasts zijn te vinden op MNM.be en in de MNM-app.

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman: "We zijn elkaars eersten, dus we zijn nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen".
Aaron Blommaert: “Ik wist al hoe menstruatie in elkaar zat voor mijn vriendinnen dat wisten”.

Het tweede seizoen van de podcast Lotte Gaat Diep: elke maandag te beluisteren op MNM.be en in de MNM-app.

Jasmien Kuipers

VRT Communicatie

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over MNM

MNM is dé radiozender voor jongeren van de VRT. Het is een ontspannende hitpartner die de jonge mediagebruikers en hun leefwereld centraal stelt en van daaruit een relevant informatief aanbod brengt. MNM betrekt jongeren en moeilijker te bereiken doelgroepen actief bij de Vlaamse samenleving. De zender stimuleert hen om elkaar te ondersteunen in de complexe wereld en biedt daartoe een interactief platform op de radio en online met een sterke focus op participatie, gemeenschapsvorming en engagement.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Lisa Dupond
lisa.dupond@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met